Referenser och utmärkelser

Gasell 2013
Dagens Industri

Årets kvinnliga företagare 2008 (finalist)

Öhrlings Pricewaterhouse Coopers

Årets Nyföretagare i Sverige 2006 (vinnare)
Jobs and Society

Årets Banbrytare 2005 (vinnare)
Uppsvenska Handelskammaren

Referenskunder

Här kan du läsa vad våra nöjda kunder säger om jobbet.se. Vi är stolta över att vi har nöjda kunder och att vi kan visa referenser från hela landet inom alla typer av branscher! Vårt mål är att, på sikt, kunna visa upp även ert företag här. Välkommen som kund!UCR  

”Imponerad av ert jobb. Tyckte det funkade utmärkt med rekryteringskonsulten. Snabb respons, tydlig och pragmatisk. Gillade tillgången till rekryteringsverktyget och att vi kunde gå in och titta på kandidaterna och hur rekryteringskonsulten gjorde sina bedömningar av dem.”

Lena Ohrt Grünberg, administrativ chef, UCR
Gallerix  

”Vi upplever kontakten med Jobbet.se som utmärkt och vi har fått de antal kandidater vi ville till annonserad tjänst.”

Veronica Lindh HR-chef, Gallerix AB
PJ IT-konsult  

”Vi var mycket nöjda med den rekryteringshjälp vi fick av Jobbet.se. Antalet sökande var över förväntan och vi fick hjälp på en lagom nivå. Om vi behöver rekryteringshjälp någon mer gång framöver kommer vi absolut att vända oss till Jobbet.se.”

Anna Johnsson, Peter Johnsson IT konsult AB
 
BDO Uppsala  

”Vi har erfarenhet av Jobbet.se sedan tidigare och kände väl till vad de går för. Vi anser att Jobbet.se har levererat den tjänst vi förväntade oss, resultatet blev så här långt bra och de nyanställda börjar i september.”

Rikard Rönnblom, kontorschef/godkänd revisor, BDO Uppsala AB
 
Josam  

"Vi på Josam är väldigt nöjda över samarbetet med Jobbet.se, vi upplever att de tar sig tid att sätta sig in i vår verksamhet för att hitta personal som passar oss. Ett extra plus går aven till den förnämliga kundsidan där kunden har möjlighet att gå in och får en överblick på rekryteringsprocessen under resans gång. Vi kan starkt rekommendera Jobbet.se"

Per Lundström, Josam AB Örebro
 
Landstingsservice  

”Det var bra förberedelse och återkoppling under rekryteringsprocessen. Bra planering med avslut efter slutförd rekrytering och det slutade med anställning på en bra kandidat. Vi upplever kontakten med Jobbet.se som utmärkt”.

Rolf Nilsson, Underhållschef, Landstingsservice Uppsala län
Akademiska Sjukhuset  

"Jag upplever kontakten med Jobbet.se som utmärkt. De arbetade fort och effektivt och har levererat den tjänst vi förväntade oss."

Greger Söderqvist, Gruppchef Akademiska Sjukhuset
Akademiska Sjukhuset  

"Kontakten med Jobbet.se har varit proffsig, lätt och gav snabbt resultat"

Annilla Edeholm, Innovationskoordinat Akademiska sjukhuset

KPMG  

"Jobbet.se har ett flexibelt utbud som motsvarade vårt behov av att få hjälp med en del av processen , men inte allt. Det fungerade jättebra hela vägen och utfallet är utmärkt"

Lena Björkvall, KPMG Uppsala
 
 
   

”Vi ville testa att rekrytera med Jobbet.se och upplevde kontakten som bra och uppföljande. Vi anställde 6 CE-chaufförer och är nöjda med resultatet."

Dennis Karlsson, Götene Kyltransporter

 
Veolia Transport  

Jag har jobbat med många olika rekryteringsföretag genom åren men Jobbet.se är i särklass bäst! Ett enkelt och snabbt sätt att följa rekryteringen. Trevliga människor och en förståelse för att vi har ganska mycket att göra. Ett bra resultat på lite underlag. Hittat många bra kandidater. Imponerande!

Lena Bauman, Veolia Transport
 
 
Veolia Transport  

"Jobbet.se har på ett mycket tillmötesgående sätt hjälpt Veolia med snabba och professionella rekryteringar.  Med ett modernt, enkelt och attraktivt koncept har de hittat och presenterat starka kandidater för oss. Resultatet har blivit en stark organisation med nya fantastiska medarbetare."

Hanna Wallentin, Veolia Transport
 
 
   

 

”Jag upplever kontakten med Jobbet.se som väldigt bra och lätt, vi hittade en bra kandidat som vi anställde.”

Per Strid, Alina Systems Uppsala

 
 
LRF Konsult AB  

"Jag är mycket nöjd med jobbet.se. De har hållit en hög servicegrad och jag har löpande fått feedback och information om hur processen framskred. Vi är jättenöjda med vår rekrytering och kan varmt rekommendera deras rekryteringstjänster"

Karin Lundkvist, LRF Konsult

 

LRF Konsult AB  

"Jag fick som ovan rekryterare hjälp och stöd vid annonsproduktionen. Jobbet.se nådde ut bra på marknaden och rekryteringsverktyget underlättade hanteringen av ansökningarna"

Lars Nordin, LRF Konsult AB
 
Last & Transport i Uppsala AB  

 

"Det är så bra att det går fort, jag hade en vakans som jag behövde tillsätta inom 14 dagar vilket jag lyckades med."

Mikael Nilsson VD, Last & Transport i UppsalaAhlsell AB  

”Att samarbeta med er har varit roligt och bra. Jobbet.se är engagerade och lätta att ha att göra med och jag har även fått bra sökande.”

Thomas Johansson, Försäljningschef Väst, Ahlsell Sverige AB
 
Ahlsell AB  

”Jobbet.se är mycket professionella och engagerade. Upplever att de är måna om att både kandidater och uppdragsgivare ska vara nöjda och informerade om hur processen fortskrider. Istället för att lägga stor möda på egen första gallring kunde vi fokusera och tidsoptimera vår insats.”

Jonny Kohlström, Chef Affärsprocesser, Ahlsell Sverige AB
 
 
Ahlsell AB  

Fick mycket bra information och backup från jobbet.se! Har anställt en person och fick många kvalificerade sökande. Har sparat några namn inför kommande behov.”

Göran Jonsson, Ahlsell AB, Borlänge
 
 
   


”Jag upplever kontakten med jobbet.se som ett mycket proffsigt bemötande under hela rekryteringsprocessen.”

P-O Pettersson, Bravida

 
 
   


"Jag upplever kontaktet med Jobbet.se som mycket bra och de har levererat den tjänst vi förväntade oss."

Sven Skagerlind, Bravida

 
Din Bil Sverige AB  

"Jobbet.se hade prioriterat i vilken ordning de tyckte att våra slutkandidater var intressanta. Vi är nöjda med alla de tre personer vi anställde och det har visat sig att de också presterar resultat i den ordningen Jobbet.se hade prioriterat dem."

Arash Lidman, Försäljningschef Volkswagen Göteborg, Din Bil Sverige AB
 
 
CE-MA Maskin AB  

"Det har funkat klockrent. Jag har fått löpande information och hjälp i hela rekryteringsprocessen. Vi är jättenöjda och kommer anlita jobbet.se igen"

Maria Sjöström, CE-MA Maskin AB
 
 
   


"Vi är nöjda med de kandidater vi fick in och tycker att samarbetet har fungerat utmärkt. Jobbet.se håller vad de lovar och har överträffat våra förväntningar."

Stefan Karvonen, Meag VA-System

 
 
Wendelsbergs Folkhögskola  

”Vi har mycket goda erfarenheter från vårt samarbete med jobbet.se. Kontakten och supporten har varit utmärkt och vi har fått mer än tillräckligt med sökande. Tack vare rekryteringsverktyget är hanteringen av ansökningarna enkel.

Sven Östberg, Rektor Wendelsberg Folkhögskola
 
 
Nelson Garden  

"Vi har tidigare använt oss av tidningsannonser och själva tagit emot alla ansökningar, det är krävande. Vi ville slippa ifrån hela processen och istället jobba med våra vanliga jobb - det är vi proffs på. Jobbet.se visade sig vara proffs på ansökan, selektering och efterarbete."

Ulf Fransson, Reklamchef Nelson Garden
 
 
Scania   "Jobbet.se skötte kontakten med oss på Scania på ett mycket positivt och professionellt sätt. Att nå ut till studenter via SMS, som vi gjorde som en del i vår traineemarknadsföring, är definitivt en av framtidens viktigare och mest träffsäkra marknadsföringskanaler."

Johan Bringle, Scania
 
 
   


”Vi är riktigt nöjda med vårt samarbete med Jobbet.se – de är trevliga och proffsiga både i kontakten med oss som kund och med kandidaterna. Slutresultatet kunde inte vara bättre och självklart kommer vi att vända oss till Jobbet.se även för framtida rekryteringar!


Kaj Dahlbom, Sharp Norrköping

 
 
Fritidsresor   "Vi är nöjda med vårt samarbete med jobbet.se eftersom vi vid kontakt får en snabb service och flexibla lösningar, samt bra rapportering av statistik."

Wiveka Roth, Fritidsresor

Rejlers   "Jobbet.se är en bra partner för oss när vi rekryterar kvalificerad medarbetare, i senaste rekryteringen anställdes en. Jag uppskattar deras engagemang och trevliga personal."

Jan Djupfeldt, Rejlers Ingenjörer

Koneo Uppsala   "Jobbet.se passar oss på Koneo Uppsala perfekt när vi vill nå människor mitt i livet som är intresserade av att jobba på ett IT företag. Vi har rekryterat både tekniker, säljare, ekonomipersonal med stor framgång och därför är Jobbet.se vårt val som rekryteringspartner idag. "

Fredrik Nilsson, Koneo Uppsala


Folkuniversitetet   "Genom Jobbet.se, har vi snabbt fått ut information till blivande chefer. Från första kontakt till färdig rekrytering kan jag starkt rekommendera jobbet.se"

Mats Ladebäck Distriktschef, Folkuniversitetet

Toyota Center   "Vi är nöjda med vårt samarbete med Jobbet.se eftersom personen vi har rekryterat motsvarade vår profil. Vi har även fått bra uppföljning/återkoppling och det har varit enkelt att följa svaren från sökande."

Gunnar Lesaque, Servicemarknadschef Toyota Center Metro Auto gruppen


Pitcher's   "Tack vare Jobbet.se's rekryteringsverktyg så har jag fått in många intressanta ansökningar för pitcher's franchisekoncept. Jag kommer att annonsera på Jobbet.se igen!"

Mats Jakobsson VD, Pitcher's

KIN Group, Ur&Penn   "Jobbet.se löste snabbt och kostnadseffektivt vår rekrytering gällande tjänsten HR-manager utan att tumma på kvalitén!"

Fredrik Almén Chief Operating Officer (COO), KIN Group

Hydracon   "I en branch där i princip alla företag söker personal idag, så har det varit tufft att rekrytera på egen hand, men med hjälp av Jobbet.se så har vi hittills anställt 2 projektledare. Vi är mycket nöjda!"

Joakim Hammarsten, HydraCon Sverige AB
 
Best Western Hotel Svava i Uppsala   "Jag rekommenderar jobbet.se till samtliga kollegor inom Best Western kedjan"

Per Söderlund, Best Western Hotel Svava i Uppsala
 
Ahlsell AB  

"Efter knappt 1 vecka var rekryteringen via jobbet.se klar! Vi upplever att vi fick högkvalitativ hjälp för ett bra pris. När vi ska rekrytera nästa gång så kommer vi att vända oss till jobbet.se."

Mattias Eriksson, Ahlsell AB, Stockholm

 

Ahlsell AB  

"Redan första timmen hade jag fått flera svar som motsvarade min kravprofil och inom 10 dagar var rekrytering klar."

Peter Hellzén Butikschef, Ahlsell AB, Uppsala

 

Davidsons Tryckeri AB  

"När vi på Davidsons Tryckeri skulle söka ny personal anlitade vi Jobbet.se. Vi slapp hela det tunga jobbet att gå igenom alla ansökningar utan kom istället in i processen när det roliga började med personliga intervjuer.
Jag vill varmt rekommendera detta sätt att göra urvalsprocessen enklare och effektivare! "

Marie Jonsson Försäljnings- och marknadschef, Davidsons Tryckeri AB

 

Envoy Services Sweden AB   ”Vi är mycket nöjda med jobbet.se. Vi fick kontakt med flera bra kandidater, och gick i mål med rekrytering av en testledare”

Peter Lindqvist, Utvecklingschef Envoy Services Sweden AB

Upplands Bildemontering AB   "Jobbet.se är bättre än att annonsera i dagspress. Jag rekommenderar jobbet.se till alla företagare i vår bransch."

Jan Andersson, Upplands Bildemontering AB

Sallén Elektriska AB   "Vi är mycket nöjda med jobbet.se!"

Rolf Gustavsson, Sallén Elektriska AB

Memira AB   "Jag har inte tiden att genomföra större rekryteringar. Jag fick jättebra kandidater till tjänsterna som klinikansvariga. Jobbet.se gjorde bra intervjuer och kandidaterna presenterades på ett sätt som gav mycket information."

Kristina Lindgren regionchef, Memira AB


Venturion AB   "Jag är verkligen nöjd. Av de 16 säljare som sökte har jag redan anställt en och två kommer få chansen att börja om sex månader. Er "till-poppning" av annonsen gjorde hela skillnaden. Förutom kandidaterna har jag fått bra PR för Venturion. Hoppas jag behöver rekrytera snart igen!"

Niklas Oppitz VD, Venturion AB


SISU Idrottsutbildarna i Blekinge   "Vi fick ett överraskande positivt resultat när det gäller sökande via jobbet.se. 20 av 48 sökande till vår tjänst som kommunikatör hos SISU Idrottsutbildarna använde sig av jobbet.se."

Gert Carlsson, SISU Idrottsutbildarna i Blekinge


Rottne Industri AB   "Vi fick en stor andel relevanta sökande och tillgång till ett mycket lättanvänt rekryteringsverktyg för att bearbeta de ansökningar vi fick in.
Jag tyckte det var ett bra engagemang från Jobbet.se och jag använder gärna den här tjänsten igen vid framtida rekryteringar."


Martin Nyström konstruktionschef, Rottne Industri AB


Office IT i Jönköping AB   "Jobbet.se erbjuder en enkel hantering till kostnadseffektiva priser."

Tommy Henriksson, Office IT i Jönköping AB

Upplands Motor AB   "Jobbet.se har gett oss bättre resultat än att annonsera i dagstidningar. Snabbt, billigt och med kvalité. Jag rekommenderar jobbet.se till samtliga Volvos återförsäljare i landet!"

Håkan Hellström Verkstadschef/Akalla, UpplandsMotor AB

Wist Last & Buss AB   "Kontakten kändes bra från början och det visade sig vara mycket lyckosamt att rekrytera via jobbet.se!"

Jan Helmersson Verkstadschef, WIST LAST & BUSS AB

Marina Läroverket   "Vi på Marina läroverket har jobbat med jobbet.se och är mycket nöjda då vi får återkoppling kring sökningar och ett mycket trevligt bemötande. Känns att man vill göra ett bra jobb och det viktigaste inte är att bara sälja en annonsplats."

Per Lindberg Rektor, Marina Läroverket


Betonghål AB   "Vi sökte betonghålsborrare i ett halvår via olika rekryteringsföretag, utan resultat. När jobbet.se klev in i matchen fick jag kontakt med rätt person efter 4 dagar."

Stefan Sandberg, Betonghål AB

Nils Hanssons Åkeri AB   "Vi är mycket nöjda. Har fått flera intressanta sökande, boende i regionen.

Per-Olof Byrlén, Nils Hanssons Åkeri AB Ljungbyhed

Uppsala Taxi   "Vill bara säga tack! Jag har redan efter två dagar bokat tre personer på intervju. Jobbet.se erbjuder ett mycket effektivt rekryteringsförfarande!"

Giggi Tunudd Växelchef, Uppsala Taxi


MLT Bud och Distribution  

"Jag är imponerad. Systemet för ansökningshanteringen är mycket bra. Gillar funktionen att enkelt kunna sortera alla ansökningar"

Daniel Åberg, Affärsområdeschef  MLT Bud och Distribution

 

Martinsen Transport AB   "Jag är positiv till gensvaret- jobbet.se är mycket bättre än tidningarna!"

Mikael Lidestam, Martinsen Transport AB

Nine AB   "Rekryteringen gick snabbt och fungerade bra. Inom loppet av två veckor anställde vi en lärare med höga teoretiska kunskaper och passande erfarenheter."

Carl Dagerholt, Nine AB
 
 
The Garden   "Vi är mycket nöjda med resultatet, rekryteringen gick överraskande snabbt och vi anställde en utbildningskoordinator som passade tjänsten perfekt. Allt inom två veckor."

Elisabeth Tegner, NeoHouse, The Garden
 
 
Rosendals Bygg AB   "Rekrytering av personal tillsammans med Jobbet.se är både enkelt och professionellt.
Att man som kund kan påverka omfattningen av uppdraget under resans gång är perfekt.
Kan varmt rekommendera Jobbet.se!" 


Daniel Rudström, VD Rosendals Bygg AB
 
 
Aptly Consulting AB   "Genom Jobbet.se fick jag ett överraskande bra resultat. Hos dem känner jag att jag fått valuta för pengarna."

Per Elgh, Aptly Consulting AB

Increasell AB   "Att annonsera på jobbet.se har inneburit att vi kommit i kontakt med kvalificerade kandidater på ett sätt som gett oss en mängd fördelar. Sökresultaten har hållit hög kvalitet vilket innebär att vi haft ett färre antal att följa upp men att de alla varit mycket intressanta för oss.
Att sökresultatet hållit hög kvalitet har besparat oss tid och energi.
Snabb hantering av sökresultat samt statistisk uppföljning har möjliggjort att vi kunnat anpassa annonseringen och optimerat sökresultaten. Vi rekommenderar jobbet.se! "


Jonas Möller, Increasell AB
 
 
RocketXL   "Jobbet.se har alltid gett oss 100%. Vi har vid tre tillfällen använt deras tjänster och har alltid fått tag i den kompetens vi sökt, mycket tack vare deras nära relation med Uppsalas studenter. Det är också skönt att jobba med ett lokalt bolag som kan förstå våra behov på ett bättre sätt."

Jens Larsson, RocketXL


Skrotcentralen AB   "Jag rekommenderar jobbet.se - kvalitet till rätt pris!"

Robert Alm, Skrotcentralen AB

Returpappercentralen i Uppsala HB   "Jobbet.se har hjälp oss på ett snabbt och effektivt sätt att hitta en Transportledare. Kan varmt rekommendera Jobbet.se"

Magnus Alm, Returpappercentralen i Uppsala HB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB   "Er annonstjänst var väldigt effektiv. Efter 2 timmar hade jag fått precis de sökande jag ville ha"

Hans Löfgren, Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB

Höglunds Catering   "Jag rekommenderar jobbet.se till samtliga kollegor i hotell/restaurangbranschen."

Ragne Höglund, Höglunds Catering

Stockholm Rörjour   "Via Jobbet.se anställde vi en rörmontör som vi är jätte nöjda med. Vi är nöjda med bemötandet från Jobbet.se och får vi behov kommer vi använda oss av deras tjänster igen!"

Mia Jacobsson, Stockholms rörjour

TRIO REDOVISNING   "Tycker att Jobbet.se fungerar bra med snabb handläggning och bra upplägg"

Leif Dahl, TRIO REDOVISNING

Högskolan Kristianstad   "Samarbetet med jobbet.se ger oss unika möjligheter att nå ut med riktad information om våra utbildningar till intressanta målgrupper. Effektiva tjänster och professionellt bemötande, rekommenderas!"

Johan Lindskoug, Högskolan Kristianstad

 

Lunds Tekniska Universitet   "Jobbet .se hjälpte oss med marknadsföringen av ett par sommarkurser. Vi är mycket nöjda med företagets tjänster, inte minst med medarbetarnas sätt att förmedla dessa, trevligt och professionellt!"

Anders Persson, Institutionen för språk och kultur, Luleå Tekniska Universitet
 
Kalix Univercity   "Tack för samarbetet, minst 5 av eleverna som har sökt har fått infot via Jobbet.se!"

Leif Englen, Kalix Univercity

Högskolan på hemmaplan   "Vi vet att vi fått studenter genom Jobbet.se. Därför är Jobbet.se en viktig samarbetspartner i marknadsföringen av våra KY-utbildningar."

Per-Olof Ekfeldt Regional Samordnare, Högskolan på hemmaplan

Campus Hultsfred   "Genom att annonsera på Jobbet.se har jag fått flertalet ansökningar till KY Destinations- & produktutveckling inom turism - många väldigt duktiga personer som kommer bli en tillgång i näringslivet när de gått ut utbildningen"

Pernilla Colhag, Campus Hultsfred


Nyköping Strand Utbildningscentrum, Nyköpings Hotell- och Restaurangskola   "Jobbet.se hjälper oss med att få ut information om våra Ky-utbildningar. En enkelt och effektivt söktjänst. Ett flexibelt och kundanpassat system som ger oss nya intressenter till våra utbildningar"

Hannu Husa, Nyköping Strand Utbildningscentrum, Nyköpings Hotell- och Restaurangskola


LärCenter Falköping  

"Genom jobbet.se har vi lyckats nå studenter som vi troligtvis inte hade hittat på egen hand. Jag kommer att rekommendera jobbet.se till andra inom utbildningsbranschen"

Sandra Lindgren, LärCenter Falköping

 

Centrum Vux  

"Jobbet.se har på ett effektivt och proffsigt sätt hjälpt oss få ut information om våra KY- och PU-utbildningar. Alltid snabb och kunnig service vilket gett bra resultat."

Elisabet Lindberg, Centrum Vux

 

Molkoms Folkhögskola  

"Jag är mycket nöjd med det som Jobbet.se har kunnat tillföra i marknadsföringssyfte vad gäller Molkoms folkhögskola; inte minst har man varit lyhörd, idérik och allmänt konstruktiv när det gäller lösningar för att t.ex. locka en viss grupp av kursdeltagare och göra dem medvetna om vår existens. Bemötandet har alltid varit 100 %-igt trevligt och professionellt, vilket ju alltid underlättar för alla parter!"

Anders Pettersson, Molkoms Folkhögskola

 

Dela

Annonser